Кои сме ние ?

ОНСЕТ ЕООД е основана през 2005 г. Основни приоритети са инсталиране, развивитие и поддръжка на търговски системи и комплексно обслужване на корпоративни клиенти на територията на Югозападна България. Фирмата разполага със сервизен център с широк обхват на дейност и офис в Благоевград.

Принципите в работата на фирмата са индивидуален подход и създаване на максимално изгодни условия за клиентите. Поради което фирмата се стреми да поддържа разумна ценова политика на предлаганите продукти и услуги, като по този начин ги прави достъпни за максимален брой клиенти с различни финансови възможности.

ОНСЕТ ЕООД предлага пълно оборудване за обзавеждане на Складове, Магазини, Заведения, Хотели, Производствени комплекси и Счетоводни къщи. От 2006г. ОНСЕТ ЕООД е Търговски партньор на Микроинвест ЕООД за Благоевград и Благоевградска област. Като предлага пълният продуктов каталог за Софтуер и Хардуер на Микроинвест.

През 2022г. отвори електронният магазин за Здраве и Красота WWW.OMNIA.BG предлагащ разнообразен асортимент от козметични продукти и хранителни добавки.

Всеки клиент е уникален благодарение на множество фактори като тип на бизнеса, разнообразие на работните процеси, разгънатос на стоките и услугите които предоставя, брой служители. Тези и други фактори правят клиентите ни различни и влияят върху начина, по който ние осигуряваме услугите си към тях. ОНСЕТ ЕООД работи както на сключени договори за обслужване така и на ниво индивидуални посещения.
Повече
ОНСЕТ ЕООД разполага с оборудван сервиз, за качествено и бързо отстраняване на софтуерни и хардуерни проблеми. При нас можете да получите консултация и решения за възникнали проблеми и препоръки за предотвратяване на нови такива.
ПОВЕЧЕ
Понякога се налага систематизиране на задачите и преподреждане на приоритетите, свързани с отстраняването на проблеми. Не винаги можем да бъдем едновременно при всички клиенти. Стремим се при всички ситуации да решаваме първо най-сериозните проблеми и след това всички по график
ПОВЕЧЕ