Софтуер за кафене 

 

За всяко кафене е от изключителна важност бързото и качествено обслужване на клиентите, с цел насърчаване на лоялността на гостите.

Чрез Microinvest Склад Pro ще повишите оперативната ефективност и ще редуцирате  грешките, ще подобрите отчетността и прогнозирането.

Софтуерните решения за кафенета на Microinvest дават възможност на Вашите клиенти да поръчват директно на каса, да бъдат обслужени от сервитьор или да направят своя избор чрез мобилния си телефон в момента, в който седнат на масата.

Софтуерните продукти предлагат пълния набор от функционалности – управление на масите в залата; кухненски монитори, на които се изписва статусът на всяка поръчка; вземане на поръчка от сервитьор, посредством мобилно устройство, което изпраща поръчката към кухнята и бара; задаване на отстъпки и промоции; изображения на стоките и услугите чрез картинки; групиране на стоки. Системата работи при изключително големи натоварвания, като едновременно с това осигурява висока степен на защита на информацията.

Какво Ви е необходимо: