Microinvest представя на Вашето внимание модерна система за предоставяне на бързо и качествено обслужване на клиентите в ресторанти, кафенета, пицарии, барове, заведения за бързо хранене и др. Също така системата е подходяща за банки, хотели, медицински центрове.

Нейната задача е да позволи оптимална заетост на обслужващия персонал, както и повишаване удовлетвореността на клиентите, които могат да разчитат на прецизно обслужване, без забавяне и в моментите, когато това е необходимо.

Системата включва табло с LED дисплей за приемане на сигналите и безжичен бутон за повикване на обслужващия персонал, който може да бъде позициониран на масите в заведението, в кухнята или да бъде закрепен на подходящо място на стена. Всяко натискане на бутона изпраща дистанционно сигнал, визуализиращ се на специално предназначено за целта табло, на което обслужващият персонал може само с един поглед да проследи на коя маса имат нужда от неговото внимание. Практично и лесно, без излишни кабели и сложни настройки, системата може да бъде готова за употреба в рамките на няколко минути.

 

Ние Ви предлагаме изграждане на цялостната система, осигурявайки необходимото оборудване, първоначална настройка и отлична поддръжка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *