Софтуер за бързо хранене 

 

Всяко заведение за бързо хранене търси начини за увеличаване обема на продажби и броя клиенти, както и за подобряване на оперативната ефективност и редуциране на грешките чрез по-добро отчитане и прогнозиране. В добавка на всичко дотук, при ресторантите за бързо хранене трябва да се увеличи скоростта и качеството на обслужване  с цел насърчаване на лоялността на гостите.

Софтуерните решения за ресторанти за бързо хранене на Microinvest дават възможност на Вашите клиенти да поръчват  на  каса, чрез мобилния си телефон в момента, в който седнат на масата, предварително да заявят поръчка по телефона и да я вземат на място или да им се достави вкъщи.

Софтуерните продукти предлагат пълния набор от функционалности – управление на масите в залата; управление и изпълнение на поръчки по телефона; кухненски монитори, на които се изписва статусът на всяка поръчка; вземане на поръчка от сервитьор, посредством мобилно устройство, което изпраща поръчката към кухнята и бара; задаване на отстъпки и промоции, изображения на стоките и услугите чрез картинки, групиране на стоки.

Системата работи при изключително големи натоварвания, като едновременно с това осигурява висока степен на защита на информацията.

Какво Ви е необходимо: